Trustpilot
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,-
LEVERING 2-3 HVERDAGE
PRISMATCH TIL DANSKE WEBSHOPS
DEL BETALINGEN OP I 4 DELE

Certificeret SlyngeVejleder Pro

tvillinger i 2 ringslynger
Carina Klit

Certificeret Slyngevejleder Pro - med speciale i tvillinger

 

Min mission er at hjælpe dig der synes det er lidt uoverskueligt at komme i gang med at bære din baby(er). Jeg er selv tvillingemor og har båret begge drenge på én gang siden de var helt små, derfor har jeg en masse hands-on-erfaring med tvillingebæring som jeg glædeligt deler ud af. Succeskriteriet for mig er, at du føler dig tryg og sikker i babybæring når du skal til at vikle på egen hånd.

 

 

At blive Certificeret Slyngevejleder Pro

Beslutningen om at blive slyngevejleder var let at tage. Da jeg startede med at vikle mine tvillingedrenge kunne jeg godt have brugt kyndig vejledning fra en som selv var erfaren tvillingebærer. For når man står der med to helt små babyer, så er det altså bare temmelig uoverskueligt, for hvordan man lige skal gribe det an. Netop derfor besluttede jeg, at jeg ville uddanne mig til slyngevejleder. Og min mission er netop at jeg vil hjælpe andre som står i samme situation som jeg selv gjorde. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ligesom jeg, synes det er svært at komme igang med det der vikleri.