Trustpilot
GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,-
LEVERING 2-3 HVERDAGE
PRISMATCH TIL DANSKE WEBSHOPS
DEL BETALINGEN OP I 4 DELE

Front wrap cross carry - FWCC

Hvis du er ny i "vikle-verdenen", vil du hurtigt opdage, at der findes et hav af forskellige måder, at binde fastviklen på.

I videoen herunder, viser jeg hvordan du binder, det man kalder for basis bindingen. Selve bindingen hedder front wrap cross carry. I daglig tale FWCC.

Denne basis binding, bliver også brugt, når du gerne vil kende din basis størrelse i fastvikler. Din basis størrelse/ længde på fastviklen, er den størrelse du skal bruge for, at kunne binde en front wrap cross carry binding med din fastvikle. 

En fastvikle er delt op i størrelser fra størrelse 2 til 8. Det er ikke universelle størrelser, så du vil opleve, at der godt kan være forskel i længden på den samme størrelse fastvikle, alt afhængig af mærket.

De fleste har en basis størrelse 6. Hvis du har en del stof tilbage, efter du har bundet din FWCC, kan du gå ned i en størrelse 5. Og hvis du ikke helt har nok stof til at afslutte med 2 knuder, bør du gå op i en størrelse 7.

Det betyder ikke noget at din fastvikle er for lang. Du vil blot have nogle længere "haler" (overskudende stof efter afslutning med 2 knuder), og du kan bruge fastviklen til flere forskellige bindinger. Er fastviklen derimod for kort, kan du have svært ved at afslutte din binding på en sikker og forsvarlig måde.

 

God fornøjelse

Bær trygt og ergonomisk