Trustpilot

Hvor skal jeg starte?

oprettet d. under Spørgsmål fra kunderne

 

Hvor skal jeg starte?

 

Det spørgsmål har jeg efterhånden fået en del gange. Og jeg kan godt forstå at mange synes det er svært. For hvilket bæreredskab skal du gå efter, og hvordan finder du ud af hvad der lige netop passer til jeres behov? Det som nogle synes er fantastisk, er ikke nødvendigvis også fantastisk for dig. 

 

Der findes rigtig mange forskellige typer af bæreredskaber, og det kan hurtig blive uoverskueligt og forvirrende. Men fortvivl ej, det ER muligt at finde det bæreredskab som passer perfekt til dig og din baby. 

 

Hvor, hvornår og hvorfor

 

Inden du begiver dig ind babybærings verdenen er der nogle ting du gør klogt i først at overveje. 

 

 • I hvilke situationer tænker jeg at jeg vil bære mit barn i et bæreredskab?

 • Hvor længe af gangen tror jeg at jeg kommer til at bære?

 • Er det mon noget jeg vil bruge flere gange om dagen?

 • Hvorfor vil jeg egentlig gerne bære min baby i et bæreredskab?

 • Har jeg tålmodighed og overskud til at bruge et flere meter langt stykke stof?

 • Hvor meget har jeg tænkt mig at bruge rent økonomisk på et bæreredskab?

 

Husk der er fordele og ulemper ved alt. Men det vigtigste er at skabe et tæt og trygt miljø mellem dig og din baby. Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket bæreredskab der kan give det til lige netop jer. Du kan se min guide over forskellige typer af bæreredskaber her.

 

Når du har sporet dig ind på hvilket redskab du gerne vil bruge, skal du også undersøge om redskabet opfylder nogle specifikke krav, således at det bliver den bedste oplevelse for både dig og din baby. Du kan læse mere her.

 

Krav

 

Der gælder de samme krav for alle bæreredskaber. Så lige meget om du fx vælger en vikle eller en bæresele eller noget midt imellem, gælder altså de samme regler. 

 

 • Din baby skal sidde tæt ind til din krop, med fronten ind mod dig

 • Baby skal være støttet fra knæhase til knæhase

 • Knæene skal sidder højere end numsen

 • Ryggen skal have en let krumning

 • Bæreredskabet skal give støtte til hele babys ryg

 

Men HUSK at det selvfølgelig også skal føles behageligt på dig. 

 

Stol på dig selv

 

Når du har fundet det bæreredskab som passer til dig og din baby, så stol på at du gør det rigtig. Føles det godt, og sidder din baby korrekt, så bare “go for it”. 

Det er super hyggeligt og giver en masse dejlig tæt kontakt mellem dig og din baby. 

Hav ikke dårlig samvittighed over at bære din baby “hele tiden”.

 

DIN BABY HAR BRUG FOR DIG. 

DIN BABY HAR BRUG FOR NÆRHED OG TRYGHED. 

DU KENDER BEDST DIN BABYS BEHOV. 

 

Få vejledning

 

Er det hele gået lidt i hårdknude, eller synes du bare det er mega svært? Så tøv endelig ikke med at bede om hjælp. Det er ingen skam. 

Jeg er uddannet slyngevejleder og professionel tvillingebærer, og har en masse personlig erfaring. Både i at bære et barn af gangen, men også i at bære tvillinger. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for at få et råd med på vejen, eller hvis du gerne vil have et hjemmebesøg med personlig undervisning. 

Du kan kontakte mig her carina@slyngevenner.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar