Trustpilot

At købe sin første fastvikle - med hjælp fra wraptrack

oprettet d. under Gæsteblog

Dette er et gæste-indlæg fra Wraptrack.

 

At købe sin første fastvikle er for mange en uoverskuelig opgave. Der findes så mange forskellige fastvikler derude og særligt som ny i vikleverdenen kan det være svært at finde ud af hvilken fastvikle man skal vælge.

Jeg er Nor fra Wraptrack.org, og jeg har fået lov til at skrive dette gæste-indlæg om, hvad Wraptrack.org kan bidrage med, når du begiver dig ud for at købe din første fastvikle.

Hvad er dit behov?

Inden man bevæger sig ud på jagt efter sin første fastvikle, er det en god idé at gøre sig klart, hvilket behov fastviklen skal opfylde. Jo mere bevidst om, hvilket behov fastviklen skal dække, des mindre tilbøjelig vil man naturligt være til at købe en fastvikle på en spontan indskydelse, som så viser sig ikke at passe til behovet.

Helt konkret, kan følgende tre spørgsmål hjælpe dig med at lave en behovs-liste.

 

  • Skal min fastvikle være god til nyfødte og/eller større børn?
  • Skal min fastvikle være god at bruge om sommeren eller vinteren, eller begge dele?
  • Er det vigtigt for mig at min fastvikle er easycare, eller må den gerne være lidt sart?

 

Foruden din behovs-liste er det også en god idé at overveje:

 

  • Hvad er mit budget?
  • Hvilken størrelse vikle skal jeg bruge? Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse vikle du skal have, kan du kigge på Wraptrack’s størrelses-guide eller du kan tage spørgsmålet med til din slyngevejleder.
  • Vil jeg helst købe en hel ny vikle, eller vil jeg gerne købe en brugt? Hvis du er tvivl kan du evt. kigge på Wraptrack’s lille guide til ny vs brugt.

Lad jagten begynde

Når du har gjort dig klart hvilket behov din fastvikle skal opfylde, er det tid til at gå igang med at lede efter din første vikle.

Hvis du vil købe en ny vikle findes der en lang række web-shops fulde af fastvikler. Der findes også enkelte fysiske butikker, hvor du har mulighed for at prøve viklen inden du køber den, men der er mange, der bor for langt fra de få fysiske butikker, til at det er en reel mulighed for dem.

På Wraptrack.org kan du finde en liste over fysiske slynge-butikker i Danmark.

Hvis du gerne vil købe en brugt vikle, findes der en række facebook-grupper hvor private køber og sælger brugte vikler. Dertil findes der på Wraptrack.org også et slynge-marked hvor private køber og sælger brugte fastvikler og andre slynger.

Tag et kig rundt på de forskellige sider og se hvad der fanger din opmærksomhed.

Tjek med din behovs-liste

Når du har bevæget dig lidt rundt på nogle salgs-sider, hvad end det drejer sig om køb af nye eller brugte fastvikler, vil du sandsynligvis få øje på en række forskellige fastvikler, der matcher dit budget, din størrelse og din personlige smag. Og her kunne man være fristet til at slå til og købe en vikle. Ikke desto mindre kan det være værd, at vende tilbage til den behovs-liste du startede med at lave.

På Wraptrack.org kan du nemlig slå viklerne op, og se, hvordan andre brugere har bedømt dem. Hvis du for eksempel har kig på Didymos Prima Sole Occidente, kan du søge dig frem til Didymos Prima Sole Occidente på Wraptrack – her kan du se, at andre brugere har angivet, at viklen er fremragende til nyfødte og til nybegyndere, men ikke er god til store børn. Desuden kan du se, at den er relativt sommer-egnet men nok ikke ret varm til vinterbrug.

Hvis du trykker på “Se bedømmelse” kan du få mere information frem – også mere end du kan forholde dig til som ny i vikleverdenen. Men det er værd at vide, at du her kan finde ud af om viklen er easycare eller sart. Desuden kan du her se om viklen skal gås til før den bliver blød og medgørlig – det er særligt interessant for dig, hvis du køber en vikle fra ny.

Alternativ vej

I stedet for at begynde at søge rundt på forskellige web-shops og i forskellige brugt-grupper, kan du også tage et kig på Wraptrack’s lister over top-rangerede vikler. Det kan måske give dig inspiration til hvilken vikle du gerne vil have.

For eksempel kan du kigge i Wraptrack’s liste over begynder-venlige vikler eller Wraptrack’s liste over vikler der er gode til nyfødte.

Man kan langt fra være sikker på, at det er lige til at få fat I de vikler, som optræder på listerne. Hvis man klikker sig ind på viklerne kan man se om der er nogle til salg på Wraptrack, og ellers er en mulighed at spørge efter specifikke vikler i salgs-grupperne på Facebook.

Jeg håber, at dette gav dig lidt inspiration til hvordan du kan gribe jagten an. Uanset hvad ønsker jeg dig og dit barn mange gode viklestunder fremover.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar