Trustpilot

Min debut som SlyngeMor

oprettet d. under Hyggelæsning

Min slyngehistorie starter da drengene var helt små. Den gang kunne jeg godt have brugt kyndig vejledning fra en som selv var en erfaren tandembærer. For når man står der med to helt små babyer, så er det altså bare temmelig uoverskueligt, for hvordan man lige skal gribe det an. Men af nød lærer man mange ting. Jeg havde godt nok prøvet at bruge en strækvikle før. Nemlig da deres storesøster var baby, og da deres storebror var baby. Men nu stod jeg jo med to babyer, og jeg må indrømme, at med de to store, blev jeg aldrig sådan rigtig fan af babybæring. Men det har i den grad ændret sig.

Drengene var kun få måneder gamle og vi skulle til et kæmpe stort stævne i Stockholm, så det var rigtig vigtigt for mig at jeg kunne give begge drenge den nærhed og tryghed som de havde behov for. Jeg øvede mig i nogle uger op til afrejse, så jeg kunne være tryg og sikker når jeg skulle vikle dem midt i en stor forsamling. Jeg tænkte at det nok ville vække lidt opsigt når jeg gik rundt med to babyer på maven, men jeg var ikke forberedt på hvor mange fremmede der tog kontakt til os og endda spurgte om de måtte tage billeder af os. Jeg mødte kun glade mennesker som var imponerede over at det kunne lade sig gøre og over hvor meget drengene hyggede sig i slyngen. Denne oplevelse var klart noget som gav mig blod på tanden til at vikle dem noget mere.

Siden den gang har jeg fået meget mere rutine og erfaring i at tandembære, og jeg har også uddannet mig til slyngevejleder.  Grunden til at jeg besluttede mig for at uddanne mig til slyngevejleder, var nemlig min debut. Jeg manglede vejledning fra en erfaren tandembærer, og min mission er netop, at jeg vil hjælpe andre som står i samme situation som jeg selv gjorde. Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du ligesom jeg, synes det er svært at komme igang med det der vikleri.

I dag (2018) er tvillingerne 3 år og det hænder stadig at vi tandembærer. Vi elsker det stadig alle tre og det er så livsbekræftende at se deres glæde ved at være helt tæt på mor. Jeg glæder mig til at vise dig hvordan du kommer i gang, så du måske kan opleve det samme. Her kan du se hvad jeg tilbyder af SlyngeVejledning


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar