Trustpilot

Hvor tidligt må jeg begynde at slynge?

oprettet d. under Spørgsmål fra kunderne

Må jeg godt starte fra baby er helt lille, eller er det bedre hvis jeg lige venter et par måneder?

 

Som udgangspunkt kan du starte med at vikle lige så snart baby er kommet til verden og navlesnoren er klippet. Er man helt ny i vikle-universet, kan det godt virke lidt grænseoverskridende at vikle så lille en baby. Det er en god idé at vente til man selv føler sig klar til det. Din baby kan nemlig mærke hvis du er usikker.

Det vil også altid være en god idé hvis man søger vejledning hos en uddannet slyngevejleder. En uddannet slyngevejleder kan vise dig hvordan du trin for trin griber det an. Her hos SlyngeVenner vil det være Carina Klit, som er uddannet slyngevejleder og professionel tvillingebærer, som hjælper dig igang.

Når du modtager vejledning gennem SlyngeVenner, vil du altid først øve med en demodukke. Når så du føler dig klar til det, kan du prøve med din baby. På den måde kan du bedre føle dig sikker når du vikler din baby.

 

Hvis din baby har brug for starthjælp efter fødslen, og er koblet til fx overvågning eller andet, er det vigtigt at du først rådfører dig med fagpersonalet på sygehuset, inden du begynder at vikle.

 

God fornøjelse

Bær trygt og ergonomisk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar